Социјалистичка омладина Србије једногласно подржала Ивицу Дачића за председника Партије – подршку дали и Ружић и Ђукић-Дејановић Вести

У Kрагујевцу је одржан дводневни семинар Социјалистичке омладине Србије на ком су се младим социјалистима, поред председника Социјалистичке омладине Србије Угљеше Марковића, обратили и потпредседници СПС проф. др Славица Ђукић-Дејановић и Бранко Ружић.

У сусрет јубиларном X Kонгресу Социјалистичке партије Србије млади социјалисти  су се окупили како би разменили искуства и идеје и покренули иницијативу за будуће омладинске акције које су у плану да се спроведу на нивоу целе Србије.

Овом приликом, Социјалистичка омладина Србије је једногласно дала подршку Ивици Дачићу као кандидату за председника партије на предстојећем X Kонгресу.

Проф. др Славица Ђукић-Дејановић и Бранко Ружић су, обраћајући се члановима Председништва и Извршног савета Социјалистичке омладине Србије, истакли да је овакав вид окупљања и размене искуства одличан пример како би млади људи могли, поред стицања нових вештина и знања, да се умреже и боље упознају.

“Социјалистичка партија Србије посебан акценат ставља на едукацију и усавршавање младих, а протекли семинар је само један у низу оваквих видова едукације и афирмације будућих кадрова”, истакла је проф. др Славица Ђукић-Дејановић, потпредседница СПС.

Бранко Ружић, потпредседник СПС је овом приликом истакао да су мудрост, визија, јединство па и храброст и спремност на дијалог драгоцени елементи државотворне оријентације наше Партије.

“Социјалистичка партија Србије мери своју садашњост и будућност по броју младих чланова који својим радом и ангажовањем доприносе да наша земља буде боље место за живот како младих тако и свих грађана Србије. Овакав вид размене искустава и мишљења је драгоцен елемент наше друштвене оријентације”, истако је Ружић.

Угљеша Марковић, председник Социјалистичке омладине Србије захвалио се потпредседницима што су својим присуством дали на значају и озбиљности едукацији која се спроводи за младе социјалисте широм Србије и истакао значај оваквом виду неформалног образовања који треба да буде мотив свим будућим генерацијама које долазе.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.