Socijalistička omladina Srbije jednoglasno podržala Ivicu Dačića za predsednika Partije – podršku dali i Ružić i Đukić-Dejanović Vesti

U Kragujevcu je održan dvodnevni seminar Socijalističke omladine Srbije na kom su se mladim socijalistima, pored predsednika Socijalističke omladine Srbije Uglješe Markovića, obratili i potpredsednici SPS prof. dr Slavica Đukić-Dejanović i Branko Ružić.

U susret jubilarnom X Kongresu Socijalističke partije Srbije mladi socijalisti  su se okupili kako bi razmenili iskustva i ideje i pokrenuli inicijativu za buduće omladinske akcije koje su u planu da se sprovedu na nivou cele Srbije.

Ovom prilikom, Socijalistička omladina Srbije je jednoglasno dala podršku Ivici Dačiću kao kandidatu za predsednika partije na predstojećem X Kongresu.

Prof. dr Slavica Đukić-Dejanović i Branko Ružić su, obraćajući se članovima Predsedništva i Izvršnog saveta Socijalističke omladine Srbije, istakli da je ovakav vid okupljanja i razmene iskustva odličan primer kako bi mladi ljudi mogli, pored sticanja novih veština i znanja, da se umreže i bolje upoznaju.

“Socijalistička partija Srbije poseban akcenat stavlja na edukaciju i usavršavanje mladih, a protekli seminar je samo jedan u nizu ovakvih vidova edukacije i afirmacije budućih kadrova”, istakla je prof. dr Slavica Đukić-Dejanović, potpredsednica SPS.

Branko Ružić, potpredsednik SPS je ovom prilikom istakao da su mudrost, vizija, jedinstvo pa i hrabrost i spremnost na dijalog dragoceni elementi državotvorne orijentacije naše Partije.

“Socijalistička partija Srbije meri svoju sadašnjost i budućnost po broju mladih članova koji svojim radom i angažovanjem doprinose da naša zemlja bude bolje mesto za život kako mladih tako i svih građana Srbije. Ovakav vid razmene iskustava i mišljenja je dragocen element naše društvene orijentacije”, istako je Ružić.

Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine Srbije zahvalio se potpredsednicima što su svojim prisustvom dali na značaju i ozbiljnosti edukaciji koja se sprovodi za mlade socijaliste širom Srbije i istakao značaj ovakvom vidu neformalnog obrazovanja koji treba da bude motiv svim budućim generacijama koje dolaze.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.