Најновије

Ивица Дачић у Кладову: Глас за нас је глас за јако Kладово у јакој и поносној Србији! Вести

У оквиру кампање за локалне изборе у Kладову одржана је конвенција коалиције „Ивица Дачић СПС-ЈС, Драган Марковић-Палма“ на којој су се у препуној сали Дома културе обратили Александар Антић, потпредседник СПС, Драган Марковић Палма, председник ЈС и Ивица Дачић, председник СПС који су истакли да социјалисти никад не беже од избора, већ учествују, и то да победе.

Председник СПС Ивица Дачић је овом приликом истакао да је дуго година исток Србије био слепо црево Србије.

„Исток Србије је стратешки веома важан и зато мора да буде жила куцавица Србије- носилац развоја, место где ће људи да остају да живе а не да традиционално, као што је то до сада било а не да траже излаз да оду ка неким земљама Европе“, рекао је Дачић и додао да сви грађани Kладова знају шта је направљено за време комонуста.

Дачић је истакао да може да помогне грађанима ове општине са овог места на којем је, као и Драган Марковић и Александар Антић и сви социјалисти који су присутни, али да морају да носе иницијативу.

„Морате ви овде да добијете основно поверење грађана и зато су важни ови локални избори и важно је да на њима добијемо што више гласова као и да Арежина буде председник општине“, рекао је Ивица Дачић у препуној сали Дома културе.

„Ја желим да позовем све грађане Kладова да 16. децембра изађу на изборе и подрже листу под редним бројем 2 јер могу да виде са којом се посвећеношћу бавим свим питањима око Kосова, колико Палма времена проведе да доводи инвеститоре у свој град и можете исто тако да будете уверени да ће Арежина и сви други који су овде са нама на листи тако посвећено да раде за Kладово. И зато очекујем ваш глас на овим локалним изборима, јер то је глас за јако Kладово у једној јакој и поносној Србији“, закључио је Ивица Дачић, председник СПС.

Присутним грађанима обратио се потпредседник СПС Александар Антић који је истакао да дубоко верује да избори за Kладово представљају огромну шансу, како Kладово не би било „неки запећак Србије“.

„Kладово је на почетаку Србије – месту одакле ће Србија да живи боље и квалитетније и управо зато су ови избори прилика да људи у Kладову изаберу људе који ће посвећено, пуног срца, 24 сата дневно радити за Kладово, како би унапредити живот у овој средини“, рекао је Антић.

Драган Марковић Палма је истакао да ће Радован Арежинарадити све оно што је он радио, а што је програм коалиције СПС-ЈС.

„Свако село мора да има амбуланту и спортски терен, свако село мора да има за пензионере неки кутак. Ђаци и пензионери да не плаћају аутобуски превоз и бесплатно да се возе, баш као у Јагодини“, рекао је председник ЈС и додао да коалиција СПС-ЈС хоће заједно са Арежином, уз помоћ Ивице Дачића да позове све гастербајтере да дођу у Kладово како би отварали фабрике и зауставили одлазак људи у бели свет.

“Социјалисти никада не беже од избора већ учествују и то да победе, као што и ми чинимо у овим данима, јер само нашом победом Kладово је утемељено на почетку Србије“, истакао је Радован Арежина, кандидат за председника општине.

Служба за информисање ГО СПС