Најновије

Лесковац и Власотинце апсолутно подржали Ивицу Дачића за председника СПС Вести

У Власотинцу и Лесковцу су одржане изборне конференције на којима је присуствовао потпредседник Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић који је истакао да је неупитна и неподељена подршка председнику Ивици Дачићу од стране социјалиста из овог краја.

Он је похвалио одважност, снажну енергију, драгоцене кадровске ресурсе и чињеницу да је Лесковац и Јабланички округ у целини, светионик социјалистичких идеја који обасјава и окупља убедљиво најјаче бирачко језгро СПС у читавој Србији.

„Неупитна и неподељена подршка председнику Дачићу од стране социјалиста Лесковца и овог дела Србије доказ је искрене привржености државотворној визији, храбрости и дипломатској луцидности којом Дачић враћа Србију на достојанствено место у међународној арени“, истакао је Бранко Ружић, потпредседник СПС.

Председник Градског одбора СПС у Лесковцу је истакао да је ова конференција још једна потврда снаге, утемељености, јасне социјалистичке орјентације и огромног кадровског потенцијала који су синоним за Социјалистичку партију Србије.

Небојша Стојановић, председник СПС у Власотинцу рекао је да избор делегата за предстојећи Конгрес симболизује спој младости и искуства и јасне визије како би било на бранику очувања права и интереса сваког обичног грађанина Власотинца.

„Једногласно смо подржали кандидатуру Ивице Дачића за наредни председнички мандат“, закључио је Небојша Стојановић.

Служба за информисање ГО СПС