Leskovac i Vlasotince apsolutno podržali Ivicu Dačića za predsednika SPS Vesti

U Vlasotincu i Leskovcu su održane izborne konferencije na kojima je prisustvovao potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić koji je istakao da je neupitna i nepodeljena podrška predsedniku Ivici Dačiću od strane socijalista iz ovog kraja.

On je pohvalio odvažnost, snažnu energiju, dragocene kadrovske resurse i činjenicu da je Leskovac i Jablanički okrug u celini, svetionik socijalističkih ideja koji obasjava i okuplja ubedljivo najjače biračko jezgro SPS u čitavoj Srbiji.

“Neupitna i nepodeljena podrška predsedniku Dačiću od strane socijalista Leskovca i ovog dela Srbije dokaz je iskrene privrženosti državotvornoj viziji, hrabrosti i diplomatskoj lucidnosti kojom Dačić vraća Srbiju na dostojanstveno mesto u međunarodnoj areni”, istakao je Branko Ružić, potpredsednik SPS.

Predsednik Gradskog odbora SPS u Leskovcu je istakao da je ova konferencija još jedna potvrda snage, utemeljenosti, jasne socijalističke orjentacije i ogromnog kadrovskog potencijala koji su sinonim za Socijalističku partiju Srbije.

Nebojša Stojanović, predsednik SPS u Vlasotincu rekao je da izbor delegata za predstojeći Kongres simbolizuje spoj mladosti i iskustva i jasne vizije kako bi bilo na braniku očuvanja prava i interesa svakog običnog građanina Vlasotinca.

“Jednoglasno smo podržali kandidaturu Ivice Dačića za naredni predsednički mandat”, zaključio je Nebojša Stojanović.

Služba za informisanje GO SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.