FOŽ SPS podržao Ivicu Dačića za predsednika SPS Vesti

Četvrta redovna Skupština Foruma žena Socijalističke partije Srbije, kojom je predsedavala prof. dr Slavica Đukić Dejanović, predsednica FOŽ SPS i potpredsednica SPS održana je u Kruševcu, pod sloganom “Uz Dačića smo! Za Srbiju poštovaniju u svetu!”.
Sednici Skupštine je, pored delegatkinja sa celokupne teritorije Republike Srbije, prisustvovalo rukovodstvo stranke na čelu sa predsednikom SPS Ivicom Dačićem, koji se obratio prisutnima.

Gostima i delegatima Skupštine obratile su se i predstavnice sredina u kojima će u narednom periodu biti održani lokalni izbori. One su iz svojih sredina prenele nepodeljenu podršku predsedniku Dačiću za predstojeći Kongres SPS i njegov ponovni izbor.
Skupština Foruma žena SPS jednoglasno je zaključila da je Ivica Dačić jedini kandidat Foruma žena SPS za predsednika SPS, koji će biti biran na predstojećem Kongresu.
Sednica je održana u u svetlu obeležavanja stogodišnjice od završetka “Velikog rata” uz prigodan program, koji je priredio hor “Majka Jevrosima”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.