Најновије

Гостовање Антића у Јутарњем програму на ТВ Прва: Не плаћамо грејање 12 месеци, то је “урбана легенда” Вести

Цена електричне енергије за грађане Србије није поскупела више од две године, најнижа је Европи и неће бити промењена у наредном периоду.

Према речима Александара Антића министра рударства и енергетике, топлане у неким градовима не раде 24 сати дневно, јер како је казао, таква је процена руководства топлана у тим градовима.

Он је казао да је тврдња да грејање плаћамо целе године “урбана легенда”.

“Ми плаћамо цену грејана онолико колико то кошта, а одлукама локалне самоуправе се нама као грађанима излази у сустрет да то плаћамо у 12 рата”, казао је Антић за Прва ТВ.

Према његовим речима, грађани прво требају да жале топланама, па оснивачу, па на основу инспекцијског надзора министарству ће се утврдити да ли раде по закону. До сада таквих жалби нема”, рекао је Антић.

Говорећи о течним енергентима, он је рекао да су они значајно појефтинили.

“Гориво у Србији је појефтинило за 12 динара. Моја процена је да цена бензина неће у наредних неколико месеци имати неке значајније корекције “, рекао је министар Александар Антић.

Функционер СПС Антић је казао да је СПС за редовне изборе у редовним изборним циклусима, што је, како је рекао, њихова “политика и став”.

“СПС је увек спреман за изборе и увек спреман да свој рад провери пред грађанима. Уверен сам да избори у овом тренутку највише одговарају СНС и СПС, то показују и истраживања и избори који су одржани у општинама у протеклом периоду”, рекао је Антић за телевизију Прва.

Извор: Б92

фото: Блиц

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.