Најновије

Вања Вукић гост у емисији „Добро јутро Србијо“ на ТВ Хепи Вести

Вања Вукић, члан Главног одбора Социјалистичке партије Србије и саветник првог потпредседника Владе Србије, Ивице Дачића гостовао је у емисији ТВ Хепи „Добро јутро Србијо“

У 2018. години одржани су градски избори у Београду, на којима је СНС и СПС добила више од 50 посто гласова грађана, што показује поверење грађана у оно што су за Београд урадиле наше партије као носиоци власту у Београду.

У осврту на рад Владе Републике Србије истакао је значајне резултате постигнуте у областима које воде министри СПС-а, а посебно о резултатима у областима спољне политике коју води председник СПС-а Ивица Дачић, уз добру сарадњу пре свега са председником Србије, Александром Вучићем.
Такође је говорио и о важности посете председника Русије Владимира Путина Србији и потписивању важних споразума посебно у области енергетике.

Као дугогодишњи „звездарац“ говорио је о изграђеним објектима, реконструисаним амбулантама током 2018 године, и истакао добру комуникацију са грађанима Звездаре која ће се наставити кроз низ заједничких акција пре свега у интересу грађана Звездаре.

Извор: ТВ Хепи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.