Најновије

Форум жена Социјалистичке партије Србије: Врши се синхронизован напад на државне институције Србије Форум жена

Форум жена Социјалистичке партије Србије оцењује  да се, у тренутку када је Србији потребна стабилност за решавање важних државних питања, пре свега Косова и Метохије за које се председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић успешно бори као министар спољних послова, врши синхронизован напад на државне институције Србије.

Синхронизованим деловањем српских опозиционих партија и косовских власти покушава се изазивање дестабилизације политичке сцене Србије.

Опозиционе партије, уместо да се боре за националне и државне интересе наше земље организују протесте у Косовској Митровици, бојкотују парламент, тужакају Србију у иностранству, машу вешалима и прете породици председника Александра Вучића.

С друге стране, косовски функционер Беџет Пацоли, на међународном скупу у Букурешту, прети смрћу министру спољних послова Ивици Дачићу, на Косову се хапси Зоран Ђокић пред малолетним сином…

Али, сви ови покушаји им неће помоћи да дестабилизују Србију, јер огромна већина грађана стоји иза владајуће политике и борбе за очување националних и државних интереса Србије.

Категорије: Форум жена