Forum žena Socijalističke partije Srbije: Vrši se sinhronizovan napad na državne institucije Srbije Forum žena

Forum žena Socijalističke partije Srbije ocenjuje  da se, u trenutku kada je Srbiji potrebna stabilnost za rešavanje važnih državnih pitanja, pre svega Kosova i Metohije za koje se predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić uspešno bori kao ministar spoljnih poslova, vrši sinhronizovan napad na državne institucije Srbije.

Sinhronizovanim delovanjem srpskih opozicionih partija i kosovskih vlasti pokušava se izazivanje destabilizacije političke scene Srbije.

Opozicione partije, umesto da se bore za nacionalne i državne interese naše zemlje organizuju proteste u Kosovskoj Mitrovici, bojkotuju parlament, tužakaju Srbiju u inostranstvu, mašu vešalima i prete porodici predsednika Aleksandra Vučića.

S druge strane, kosovski funkcioner Bedžet Pacoli, na međunarodnom skupu u Bukureštu, preti smrću ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću, na Kosovu se hapsi Zoran Đokić pred maloletnim sinom…

Ali, svi ovi pokušaji im neće pomoći da destabilizuju Srbiju, jer ogromna većina građana stoji iza vladajuće politike i borbe za očuvanje nacionalnih i državnih interesa Srbije.

Kategorije: Forum žena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.