Најновије

Горан Триван: Претње које је изговорио Пацоли су доказ да Косово није одмакло даље од терористичко-криминалнe идеологије Вести

Јавно изречена отворена, никад у дипломатској пракси забележена скандалозна претња смрћу коју је потпредседнику Владе и министру спољних послова Србије Ивици Дачићу упутио у Бриселу Беџет Пацоли је демонстрација терористичког кода који, ако га међународна заједница не осуди, постаје опасан преседан за стабилност и мир не само овог региона него Европе и света.
Претње које је изговорио Пацоли, министар једног самозваног ентитета, доказ су да Косово, за које се залажу албански терористи није одмакло даље од терористичко-криминалнe идеологије, да је заробљено у рукама терористичко-криминалних појединаца, који одлучују о судбини народа и деце која живе на том простору.
Ово нису обичне претње, већ је то на међународној сцени исказана недвосмислена и јасна демонстрација тероризма и криминално-терористичке политике којом се поништава свака врста људског разговора, дипломатском дијалога и цивилизацијских вредности.
Дужни смо сви ми и међународна заједница од које тај мир зависи да се злочиначким намерама супротставимо да својој деци и будућим генерацијама оставимо бољу земљу и читаву цивилизацију у којој неће бити места за терористичке покличе.
Пацолијеве претње су део политике усмерене против напора Србије да се постигне историјски договор са косовским Албанцима, оне су против сваке политике здравог разума.
Ништа логичније није него да су бруталне претње усмерене ка нашем брилијантном и незаустављивом министру спољних послова Ивици Дачићу који тако ефектно већ годинама спроводи процес “одпризнавања” такозване и самозване назови државе Косово.
Идемо даље !

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.