Најновије

Снежана Пауновић: Претње упућене од оних који су легитимисани као ратни злочинци Посланичка група

Секретар Форума жена Социјалистичке партије Србије Снежана Пауновић рекла је, поводом отворених претњи Беџет Пацолија министру спољних послова Ивици Дачићу, да су оне упућене од оних који су легитимисани као ратни злочинци.

“Поводом отворених претњи упућених од стране шиптарских терориста, сакривених иза тзв. представника тзв. државе Kосово, апелујем на државне органе да заштите министра Ивицу Дачића и његову породицу.

Претње упућене нашем председнику далеко су од наивних, пре свега зато што су упућене од оних који су легитимисани као ратни злочинци и трговци органима али и зато што су упућене човеку који је успео да сруши лажну слику о општем признању те вештачке творевине коју зову „држава Kосово“ .

У цивилизованом свету природно је очекивати и реакцију европских званичника. Ивица Дачић неуморни је борац за заштиту суверенитета и територијалног интегритета Србије и том својом истрајношћу постао је мета. Сигурна сам да га отворене претње Пацолија неће зауставити јер он воли свој родни град Призрен”.

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.