Најновије

Саопштење за јавност Градског одбора СПС Врање Локал

Поводом нерелевантних текстова на порталима „ГЕРИЛА“, „ИНФОБРИФ“ и „ДАНАС“, објављених у току вечерњих сати 4.2.2019. године, о томе да група социјалиста из општинских одбора са територије Пчињског округа, тражи да СПС напусти коалицију са СНС, оглашавамо се у име Градске организације СПС Врање и овим информишемо јавност града, округа и Републике, да до дана данашњег нити један писани, нити усмени захтев било ког члана, присталице или симпатизера СПС из наше организације упућен за раскидање коалиције са СНС није стигао. Напротив, односи два одбора СНС и СПС у Врању су у апсолутно узлазној линији и изузетно коректним релацијама.

Градски одбор СПС Врање се потпуно ограђује, од псеудо информатора и квази извештача који већ дуже време трују јавност лажним вестима и информацијама о стању у врањском одбору СПС и одбору СПС Пчињског округа, желећи да притом скрену пажњу на своје минорно политичко понашање и деловање које је потпуно ван оквира званичне политике владајуће већине у Скупштини Србије и државног руководства Републике Србије.

Овим и оваквим деловањем поједини неименовани извори из назови СПС само показују да су политички губитници који користе веома тешку друштвено-политичку ситуацију како би лично профитирали. Социјалисти Врања и Пчињског округа чврсто стоје на принципима државотворне политике  председника СПС Ивице Дачића и свих чланова Владе Републике Србије из Социјалистичке партије Србије на челу са премијерком Аном Брнабић и председником Републике Србије Александром Вучићем.

Што се тиче одборничког клуба „Заједно за Врање – СПС – Ивица Дачић“ он је и до сада деловао јединствено по свим питањима као што ће то бити и у будућем периоду, и то у пуном броју од 15 одборника колико има, са изузетком НЕСТРАНАЧКЕ личности Др Младена Костића, чији статус ће бити решен узајамним договором и разумевањем, уважавањем ставова већине у одборничкој групи и у вези иступања појединаца у њој, о чему ће јавност бити правовремено информисана.

СПС Пчињског округа

Координатор, с.р

Градски одбор СПС Врање

Категорије: Локал