Најновије

Неђо Јовановић: Опозициони споразум с народом још једна превара Локал

Неђа Јовановић, председник Градског одбора СПС Ужица и народни посланик критиковао је споразум који је део опозиције уједињен у Савезу за Србију понудио народу оценивши да је реч о још једној превари грађана Србије.

„Kарикатурално и наказно – тако се најкраће може оценити споразум који је део опозиције оличен у Савезу за Србију, понудио народу. Јасно је да то није понуда већ, по ко зна који пут, покушај преваре грађана Србије лажним обећањима и виртуелним причама о бољој Србији“, наводи се у писаној изјави Јовановића достављеној медијима.

Јовановић констатује да тај споразум народу нуде исти они „петооктобарци“ који су 2000. године најгрубље изневерили грађане Србије обећањима која никада нису испунили и подсећа да су и тада народу обећали бољу Србију и бесрамно се поиграли са народом остављајући пустош иза себе – на стотине хиљада незапослених због њихових криминалних приватизација и последично огромног броја стечајева.

Јовановић наводи да се у тзв. споразуму  препознају исте флоскуле из петооктобарских промена о независном правосуђу, на исти начин се прети лустрацијом. „Врхунац њиховог лицемерја је позивање на независно судство јер су искључиво протагонисти тобожњег споразума урушили темеље Правосудног система у Србији 2009 и 2010. године. Вршили су експерименте на живим људима, на судијама и тужиоцима па је тако без било каквих критеријума из судова избачено на улице више од 700 судија међу којим велики број изузетних стручњака и професионалаца“, навео је Јовановић.

Према његовим речима, монструозни циљ је тако остварен потпуном политичком мајоризацијом судова и тужилаштава.

„Да имају бар мало скрупула не би се усудили да помену правосуђе. Уставни суд на који се такође позивају је тада одреаговао и овим душебрижницима за правосуђе ставио до знања да они немају тапију на судовима и да судије нису њихове марионете, па су незаконито истеране судије враћене у судове“, навео је Јовановић и додао да је јасно да скрупула, како каже, немају и то грађани препознају и никада више неће дозволити нову превару, никада више неће насести на лажне понуде мотивисане личним интересима.

Извор: Танјуг

Категорије: Локал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.