Најновије

Антић: Само на изборима се прави уговор са народом Вести

Вође неколико опозиционих партија и покрета, потписници тзв. Уговора са народом очигледно не сматрају огромну већину грађана Србије делом тог истог народа. Ниподаштавање убедљиве и на изборима више пута поновљене одлуке велике већине грађана Србије сраман је и арогантан однос људи из Савеза за Србију према сопственим суграђанима.

Опозициони Уговор са народом је почев од наслова фалш-уговор, чији обиман садржај може да се сведе на неколико речи – Вучићу, одлази, желимо твоје место. Без избора, без подршке грађана, без идеја и политике. Нико није спречавао већину потписника овог фалш уговора да спроведу све што су у њему сада написали у дугом периоду који су провели на власти. Неки од њих, попут Вука Јеремића, Бориса Тадића, Драгана Ђиласа нису испунили ни претходни сличан уговор, који су пре скоро 20 година такође склапали са народом.

Људи који данас то поново раде, осим што игноришу огромну већину својих суграђана, траже од грађана Србије ново поверење, без обзира на то што су изиграли и оно на шта су се и раније обавезивали сличним папирима. Једини важећи и прави уговор са народом склапа се на дан избора, а не оваквим празним документима. Само на изборима грађани дају поверење, а партије и лидери преузимају обавезу да испуне ту обавезу, а огромна већина грађана је већ неколико пута такав уговор склопила са коалицијом која чини Владу и са председником Вучићем. И никада нису обманути.

Извор: Танјуг

фото: Рас Србија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.