Најновије

Славица Ђукић Дејановић: Вешала су претња и агресија Вести

Функционерка СПС Славица Ђукић Дејановић истакла је да та партија и она лично осуђују изражавање незадовољства на протестима путем изношења вешала, оцењујући да није реч о незадовољству већ о претњи и агресији.

Ђукић Дејановић за Танјуг подсећа да је право сваког човека у Србији, као и у другим државама да има свој политички став и да га изрази, чак и у демонстрацијама које су у складу са законом, међутим, поновна појава вешала које грађане асоцира на смрт, страх и ужас говори да изражавање незадовољства поприма један карактер изражавања агресије према неистомишљеницима.

„И као што се тражи од припадника власти сасвим основано да имају спремност на дијалог, да чују и друго мишљење, тако грађани вероватно очекују од учесника било каквог протеста да не гађају јајима институције које представљају Србију, да не носе вешала која асоцирају на изузетно непријатне догађаје. Шта значи тај симбол висибаба на вешалу. Хоће ли њихов програм рада бити вешала?“, упитала је Ђукић Дејановић.

Функционерка СПС је поручила да та странка најоштрије осуђује такав начин изражавања незадовољства.

„То заправо није незадовољство, то је претња, то је агресија, то је и лични амбициозни став који је фрустриран и који се не може остварити на други начин него демонстрирањем и ширењем страха“, рекла је Ђукић Дејановић.

Извор: Танјуг

Категорије: Вести|Министри

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.