Најновије

Високи функционер СПС Бранко Ружић: Србија је тврђи орах него што мисле неке политичке аналфабете Вести

Високи функционер Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић изјавио је да грађанке и грађани Србије имају прилику да се из викенда у викенд упознају са програмом и политиком коју нуде политичари опозиције, а чија је константа, како је оценио неваспитање, уз дефицит свега онога што је креативно, државотворно и визионарско.

Та “креација” се своди на деструкцију, позиве на линч, ношење вешала у срцу Србије, која је увек била слободарска и поносна. Чак се такав вид понижења сопственог народа понавља без икаквог срама”, истакао је Ружић реагујући на протесте и поновно ношење вешала.

Према његовим речима, „државотворност” се осликава гнусном негацијом свега онога што јесте, и представља, задовољење виталних интереса Србије.

“Срамна дезоријентисаност, незнање, лечење комплекса и неостварених болесних амбиција указује на јасну спремност ка издаји”, указао је Ружић.

Он истиче и да се “визионарство” врлих опозиционара своди на ситносопственичке аутопројекције и користољубље.

“Даље од тога никада видети неће, а своје менторе виде као „Пијемонт“ задовољења својих, личних и најбаналнијих интереса. Међутим, оно што чуди је чињеница да ментори нису забринути чињеницом ко су им протежеи”, наводи Ружић.

Он оцењује да је Србија, ипак, на срећу свих, правдољубивих, демократски оријентисаних и патриотски опредељених грађана много тврђи орах него што то мисле неке политичке аналфабете.

избор: Телеграф.рс

Категорије: Вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.