Visoki funkcioner SPS Branko Ružić: Srbija je tvrđi orah nego što misle neke političke analfabete Vesti

Visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije Branko Ružić izjavio je da građanke i građani Srbije imaju priliku da se iz vikenda u vikend upoznaju sa programom i politikom koju nude političari opozicije, a čija je konstanta, kako je ocenio nevaspitanje, uz deficit svega onoga što je kreativno, državotvorno i vizionarsko.

Ta “kreacija” se svodi na destrukciju, pozive na linč, nošenje vešala u srcu Srbije, koja je uvek bila slobodarska i ponosna. Čak se takav vid poniženja sopstvenog naroda ponavlja bez ikakvog srama”, istakao je Ružić reagujući na proteste i ponovno nošenje vešala.

Prema njegovim rečima, „državotvornost” se oslikava gnusnom negacijom svega onoga što jeste, i predstavlja, zadovoljenje vitalnih interesa Srbije.

“Sramna dezorijentisanost, neznanje, lečenje kompleksa i neostvarenih bolesnih ambicija ukazuje na jasnu spremnost ka izdaji”, ukazao je Ružić.

On ističe i da se “vizionarstvo” vrlih opozicionara svodi na sitnosopstveničke autoprojekcije i koristoljublje.

“Dalje od toga nikada videti neće, a svoje mentore vide kao „Pijemont“ zadovoljenja svojih, ličnih i najbanalnijih interesa. Međutim, ono što čudi je činjenica da mentori nisu zabrinuti činjenicom ko su im protežei”, navodi Ružić.

On ocenjuje da je Srbija, ipak, na sreću svih, pravdoljubivih, demokratski orijentisanih i patriotski opredeljenih građana mnogo tvrđi orah nego što to misle neke političke analfabete.

izbor: Telegraf.rs

Kategorije: Vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.