SPS za brže i opšte prihvatljivo rešenje problema na KiM Vesti

Visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije Vladan Zagrađanin primio je delegaciju socijalista sa Kosova i Metohije, na čelu sa predsednikom PO SPS KiM i narodnim poslanikom Zvonkom Stevićem.

U razgovoru o aktuelnoj političkoj situaciji i izuzetno teškom stanju u kome se srpski narod na KiM nalazi, iskazano je potpuno razumevanje za njihove probleme i odlučna namera SPS da se što brže iznađe opšte prihvatljivo rešenje.

Vladan Zagrađanin je istakao da će SPS, zajedno sa koalicionim partnerom, učiniti sve da se položaj srpskog naroda na KiM poboljša i da im se, kroz  poštovanje ljudskih i političkih prava koja zaslužuju svi građani, omogući stabilan i bezbedan život.

Zagrađanin je podvukao da su socijalisti i Socijalistička partija Srbije za dijalog i mirno, kompromisno rešenje  problema KiM, što i predsednik SPS Ivica Dačić u svojim aktivnostima i susretima sa međunarodnim zvaničnicima uvek ističe.

Zaključeno je da se nastavi sa aktivnostima u prevazilaženju izuzetno teškog stanja, zbog koga će i sastanci sa socijalistima KiM biti intenzivirani.

Kategorije: Vesti|Saopštenja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.