Antić: Upad u RTS vrhunac nemoći trojice neuspelih političara Vesti

Upad demonstranata u RTS pod vođstvom Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića očajnički je korak nemoćnih i bezidejnih političara da destabiliziju Srbiju, poručio je visoki funkcioner SPS Aleksandar Antić.

„Nasilje nad zaposlenima u RTS-u vrhunac je nemoći opozicionih partija oko Saveza za Srbiju i nedopustiva agresija koju nijedna demokratska država u svetu ne bi dopustila. Đilas, Obradović i Jeremić ne znaju šta će sa svojim protestima koji se raspadaju i u tom očaju posežu za nasiljem“, rekao je Antić u izjavi za javnost.

Država Srbija i njeni organi pokazuju najviši stepen tolerancije prema nasilnicima, ali i ta tolerancija ima svoje granice onda kada se dešava uništavanje imovine i ometanje rada velikih javnih sistema kakav je RTS, naveo je on.

„Mirne demonstracije su dopušten i legitiman izraz političkog stava, ali nasilje koje smo videli večeras je čista agresija nemoćne manjine kojoj je rušenje jedini način da se održi u životu“, kaže Antić.

Građani Srbije to ne žele, građani nisu na strani ljudi koji su nasilno upali u javnu televiziju i ne podržavaju hir trojice političara koji traže izlaz za svoje neuspele ulične političke proteste, zaključio je Antić.

Izvor i foto: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.