Никодијевић: Богат програм за Дане Београда Београд

Председник скупштине Града Никола Никодијевић и градски секретар за културу Иван Карл представили су данас програм манифестације „Дани Београда” која се одржава од 16. до 19. априла под слоганом „Поглед са Калемегдана”.

Никодијевић је истакао да ће ова манифестација, која се одржава седамнаести пут у знак сећања на веома важне историјске датуме града, имати још богатији програм.

– Први дан обележавања почеће свечаном седницом Скупштине Града када ће бити проглашени добитници награда Града Београда. Комисија, коју чини велики број угледних појединаца, професора, академика, издвојиће најбоље кандидате за награђивање – рекао је председник Градске скупштине.

Он је изразио задовољство што ће ове године суграђанима бити доступан велики број културних садржаја које су организовали Секретаријат за културу и Омладинско позориште „Дадов”.

– Овогодишњи културно-уметнички програм прилагођен је свим узрастима и свачијем укусу, а најважније је да су програми у оквиру манифестације бесплатни за суграђане и туристе – рекао је Никодијевић и позвао Београђане да учествују у прослави 17. манифестације „Дани Београда”.

 

Извор: Беоинфо

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.