Најновије

Никодијевић: Сачуване су институције и изборна воља грађана Београд

Председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић и заменик градоначелника Горан Весић на данашњој, ванредној конференцији за новинаре у Старом двору оценили су да су одборници градске скупштине и градских општина одбранили институције и сачували вољу грађана и демократију.

Никодијевић је нагласио да су дежурства након 48 сати окончана, како у градској скупштини и градским институцијама, тако и у градским општинама и подсетио да је повод било најављивање упада у ове установе.

– Грађани су потврдили да не желе да се врате у прошлост, што је и нама обавеза више да наставимо да радимо започете пројекте у Београду. Спремни смо на разговор и расправу, али у оквиру институција. Разговор на улици не прихватамо јер се тако не ради у 21. веку – истакао је Никодијевић.

Захвалио је свима на вољи и истрајности да се заштити Уставни поредак и изборна воља грађана Београда. Он је позвао све колеге да наставе да се боре за добробит грађана и Града Београда, да се уради све оно што је обећано, те да Београд буде град који ће се у свету препознавати по лепим и позитивним стварима.

– Нове фабрике, школе, аутобуси, то је политика иза које су јасно стали грађани Београда и верујем да достојно репрезентујемо њихову изборну вољу – рекао је Никодијевић.

Извор: Беоинфо

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.