Nikodijević: Sačuvane su institucije i izborna volja građana Beograd

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević i zamenik gradonačelnika Goran Vesić na današnjoj, vanrednoj konferenciji za novinare u Starom dvoru ocenili su da su odbornici gradske skupštine i gradskih opština odbranili institucije i sačuvali volju građana i demokratiju.

Nikodijević je naglasio da su dežurstva nakon 48 sati okončana, kako u gradskoj skupštini i gradskim institucijama, tako i u gradskim opštinama i podsetio da je povod bilo najavljivanje upada u ove ustanove.

– Građani su potvrdili da ne žele da se vrate u prošlost, što je i nama obaveza više da nastavimo da radimo započete projekte u Beogradu. Spremni smo na razgovor i raspravu, ali u okviru institucija. Razgovor na ulici ne prihvatamo jer se tako ne radi u 21. veku – istakao je Nikodijević.

Zahvalio je svima na volji i istrajnosti da se zaštiti Ustavni poredak i izborna volja građana Beograda. On je pozvao sve kolege da nastave da se bore za dobrobit građana i Grada Beograda, da se uradi sve ono što je obećano, te da Beograd bude grad koji će se u svetu prepoznavati po lepim i pozitivnim stvarima.

– Nove fabrike, škole, autobusi, to je politika iza koje su jasno stali građani Beograda i verujem da dostojno reprezentujemo njihovu izbornu volju – rekao je Nikodijević.

Izvor: Beoinfo

Kategorije: Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.