Бранко Ружић: Митинг опозиције сраман, дезоријентисан перформанс Вести

Високи функционер  Социјалистичке партије Србије, Бранко Ружић оценио је  да је митинг опозиције у суботу у Београду „политички гледано, крајње сраман, програмски и идеолошки дезоријентисан перформанс“.

„Тзв. лидери опозиције баштине “вашар таштине“, организују једни другима звиждуке, боре се за примат надајући се привилегијама власти како би урушавали српско друштво. Користе вербално насиље и неваспитање спрам оних које таргетирају као политичке противнике“, рекао је Ружић у изјави за јавност.

Ружић, који је и министар за управу и локалну самоуправу у Влади Србије, рекао је да је порука са митинга била позив на екстремистички утемељену поделу на „нормалне“ и “ненормалне“.

Он је оспорио право опозицији да тврди да је она „нормална“ Србија и рекао да нема „одговор на стратешке државне изазове, храброст и визију да предузму кораке за бољитак грађана и грађанки Србије“, и да зато „не само да су доживели дебакл, него их нико више неће препознавати ни у фрагментима политичког значаја“.

„Србија је једна! И увек нормална. Боримо се за државотворну политику, нова радна места, привредни раст, здраву економију, социјалну правду, солидарност и обичног човека. Зато тензије у друштву треба спустити за неколико октава ниже“, закључио је Ружић.

 

Извор и фото: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.