Најновије

СПС Вам жели срећан 9. мај, Дан победе над фашизмом и Дан Европе Вести

Поводом 74. годишњице ослобођења од фашизма, Социјалистичка партија Србије свим грађанкама и грађанима честита Дан победе, као један од најсветлијих датума у нашој историји. Дан када су слобода и живот победили безумље, мржњу и ропство.

На овај дан сећамо се наших предака, који су живот дали како бисмо ми данас живели слободно. Њима дугујемо то да се сећамо ко је био на правој страни и да због будућих генерација не дозволимо прекрајање историје, већ да поносно кажемо ми смо били на страни победника.

Такође, као наследници Комунистичке партије, сећамо се Партизана, народноослободилачке војске, која је уз помоћ Совјетског савеза ослободила Србију и Београд и дала свој допринос у ослобађању Европе.

С обзиром на чињеницу да данас обележавамо и Дан Европе, Социјалистичка партија Србије ће и убудуће давати свој допринос европском путу Србије. Ми смо 1945. били на страни Савезника и борили се за европске вредности. Србија је заслужила своје место у Европској Унији и доказала од Другог светског рата до данас да је део европске породице.

У име мира, слободе, једнакости и социјалне правде,

Срећан Вам 9. мај.

Служба за информисање ГО СПС

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.