Најновије

Ђорђе Милићевић: Данас нема важније теме од заштите живота сваког детета у Србији Вести

На конференцији за новинаре шеф посланичке групе Социјалистичке партије Србије Ђорђе Милићевић, рекао је да су представници дела опозиције, који су раније позивали на усвајање тог закона, неодговорни и лицемерни јер нису у парламенту да о њему расправљају и гласају.

Милићевић је рекао да владајућа већина више пута до сада јасно показала да у парламенту није због рејтинга и популарности наших странака, већ због грађана Србије.

Он је навео да данас нема важније теме од заштите живота сваког детета у Србији, а да део опозиције који бојкотује рад парламента каже да не жели да учествује у расправама јер се говори о неважним законским предлозима.

“Да ли је блокада саобраћајнца, председништва, вређање и претња, рушење знакова на градилиштима, важније теме од оних о којима данас говоримо. Овде нема политике и политиканства, маркетинга, ми овде говоримо о животу, а они то никада неће разумети”, рекао је Милићевић и упитао да ли је опозиција заправо опозиција својим грађанима.

“Они немају идеју ни конкретан предлог, али покушавају да изигравају опозицију да би некако преживели наредни изборни циклус, што је тешко”, рекао је Милићевић.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.