Đorđe Milićević: Danas nema važnije teme od zaštite života svakog deteta u Srbiji Vesti

Na konferenciji za novinare šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević, rekao je da su predstavnici dela opozicije, koji su ranije pozivali na usvajanje tog zakona, neodgovorni i licemerni jer nisu u parlamentu da o njemu raspravljaju i glasaju.

Milićević je rekao da vladajuća većina više puta do sada jasno pokazala da u parlamentu nije zbog rejtinga i popularnosti naših stranaka, već zbog građana Srbije.

On je naveo da danas nema važnije teme od zaštite života svakog deteta u Srbiji, a da deo opozicije koji bojkotuje rad parlamenta kaže da ne želi da učestvuje u raspravama jer se govori o nevažnim zakonskim predlozima.

„Da li je blokada saobraćajnca, predsedništva, vređanje i pretnja, rušenje znakova na gradilištima, važnije teme od onih o kojima danas govorimo. Ovde nema politike i politikanstva, marketinga, mi ovde govorimo o životu, a oni to nikada neće razumeti“, rekao je Milićević i upitao da li je opozicija zapravo opozicija svojim građanima.

„Oni nemaju ideju ni konkretan predlog, ali pokušavaju da izigravaju opoziciju da bi nekako preživeli naredni izborni ciklus, što je teško“, rekao je Milićević.

Izvor: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.