Најновије

СПС честита победу на изборима у четири општине на северу КиМ Вести

Социјалистичка партија Србије честитa српском народу на Косову и Метохији и Српској листи на великој победи на изборима за градоначелнике у општинама  Северна Косовска Митровица, Лепосавић, Звечан и Зубин поток.

Избори за градоначелнике у четири општине на северу Косова и Метохије су потврда одлучности српског народа са Космета да се заједно са државним врхом Републике Србије бори за опстанак и останак на простору јужне српске покрајине.

Убедљива победа представника Српске листе најбољи је показатељ одговорности, јединства и снаге нашег народа на овим просторима, и шаље јасну поруку такозваним приштинским властима да не могу да заплаше српски народ на Косову и Метохији у борби за своја вековна огњишта.

Српски народ је на храбар, достојанствен и демократски начин показао како се бране интереси Србије.

На тај начин потврђена је исправност свих одлука које су доношене у циљу заштите интереса српског народа на Космету. То је најбољи демант за све оне који су такве одлуке оспоравали и на непримерен и груб начин негирали до сада постигнуте резултате када је у питању одбрана националних и државних интереса, а посебно интереса српског живаља на Косову и Метохији.

Служба за информисање ГО СПС