SPS čestita pobedu na izborima u četiri opštine na severu KiM Vesti

Socijalistička partija Srbije čestita srpskom narodu na Kosovu i Metohiji i Srpskoj listi na velikoj pobedi na izborima za gradonačelnike u opštinama  Severna Kosovska Mitrovica, Leposavić, Zvečan i Zubin potok.

Izbori za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova i Metohije su potvrda odlučnosti srpskog naroda sa Kosmeta da se zajedno sa državnim vrhom Republike Srbije bori za opstanak i ostanak na prostoru južne srpske pokrajine.

Ubedljiva pobeda predstavnika Srpske liste najbolji je pokazatelj odgovornosti, jedinstva i snage našeg naroda na ovim prostorima, i šalje jasnu poruku takozvanim prištinskim vlastima da ne mogu da zaplaše srpski narod na Kosovu i Metohiji u borbi za svoja vekovna ognjišta.

Srpski narod je na hrabar, dostojanstven i demokratski način pokazao kako se brane interesi Srbije.

Na taj način potvrđena je ispravnost svih odluka koje su donošene u cilju zaštite interesa srpskog naroda na Kosmetu. To je najbolji demant za sve one koji su takve odluke osporavali i na neprimeren i grub način negirali do sada postignute rezultate kada je u pitanju odbrana nacionalnih i državnih interesa, a posebno interesa srpskog živalja na Kosovu i Metohiji.

Služba za informisanje GO SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.