Најновије

Проф. др Славица Ђукић Дејановић посетила ГрО СПС Ваљево Локал

Проф. др Славица Ђукић Дејановић, висока функционерка Социјалистичке партије Србије посетила је Градски одбор Социјалистичке партије у Ваљеву. Она је у разговору са, углавном, женским делом чланства и представницама Форума жена ваљевског СПС-а изнела своја искуства и присутним припадницама лепшег пола дала савете како да унапреде свој политички рад и ангажовање. Охрабрила их је да наставе даље да своје идеје развијају и понудила им своју помоћ, уколико је потребна, да те идеје заједничким снагама доведу до успешне реализације.

Славица Ђукић Дејановић истакла је да је међугенерацијска солидарост један од задатака који Социјалистичка партија Србије треба да настави да шири у свом раду и подсетила да социјалисти у свим програмима које нуде грађанима посебну пажњу посвећују женама и младима.

„Нама је подједнако драгоцена и млада жена која се тек образује, и старица која је нечија бака или мајка. Нама је подједанко важна и жена која живи у центру Ваљева и она која живи у сеоским општинама. Нама је такође важно да неко ко је јако образован и неко ко треба да се додатно образује буду блиски, како би једни другима преносили искуства. Богатство различитих животних статуса, социјалног статуса и образовања је прва карактеристика која нам је битна и тога не треба да се стидимо“, рекла је у свом обраћању Славица Ђукић Дејановић на састанку у Градском одбору у Ваљеву.

Председник ГрО СПС Ваљево Ђорђе Милићевић рекао је да у наредном периоду очекује још озбиљнији рад ваљевских социјалиста и да је његова жеља да се у раду партије на локалу још више активира Форум жена који има изузетно кавлитетан кадар.

Категорије: Локал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.