Најновије

Социјалисти у Врбасу Вести

Oпштински одбор СПС Врбас угостио је високе функционере Социјалистичке партије Србије Владана Заграђанина,Бранка Ружића и Горана Тривана, као и народне посланике са шефом посланичке групе СПС-а Ђорђем Милићевићем. Том приликом организован је пријем у просторијама општинске организације СПС Врбас и разговор са чланством и зантересованим грађанима у биоскопу “Југославија“.

Присутне је поздравила председница општинске организације СПС, Марјана Мараш, која је представила рад општинске организације и локалне самоуправе. Након тога присутнима се обратио шеф посланичке групе СПС-а Ђорђе Милићевић, као и министри Бранко Ружић и Горан Триван, који су окупљенима објаснили начин функционисања државних органа из којих долазе и указали на чињеницу да СПС увек стоји на располагању  грађанима Србије, а да су врата Министарства локалне самоуправе, као и Министарства екологије и заштите животне средине за све наше грађане увек отворена. Грађани су након тога имали прилику да постављају питања, а скуп је прерастао у конструктивну и отворену дебату.

Такође, посланици и министри су обишли и Скупштину општине Врбас, где је одржан састанак са председником општине, Миланом Глушцем и сарадницима. Истом приликом носиоци највиших државних функција из редова СПС-а посетили су Градски музеј Културног центра Врбас, где им је кустос музеја говорио о историји Врбаса. Народни посланици и министри су најавили да ће у наредном периоду посетити општину Чачак.