Socijalisti u Vrbasu Vesti

Opštinski odbor SPS Vrbas ugostio je visoke funkcionere Socijalističke partije Srbije Vladana Zagrađanina,Branka Ružića i Gorana Trivana, kao i narodne poslanike sa šefom poslaničke grupe SPS-a Đorđem Milićevićem. Tom prilikom organizovan je prijem u prostorijama opštinske organizacije SPS Vrbas i razgovor sa članstvom i zanteresovanim građanima u bioskopu “Jugoslavija“.

Prisutne je pozdravila predsednica opštinske organizacije SPS, Marjana Maraš, koja je predstavila rad opštinske organizacije i lokalne samouprave. Nakon toga prisutnima se obratio šef poslaničke grupe SPS-a Đorđe Milićević, kao i ministri Branko Ružić i Goran Trivan, koji su okupljenima objasnili način funkcionisanja državnih organa iz kojih dolaze i ukazali na činjenicu da SPS uvek stoji na raspolaganju  građanima Srbije, a da su vrata Ministarstva lokalne samouprave, kao i Ministarstva ekologije i zaštite životne sredine za sve naše građane uvek otvorena. Građani su nakon toga imali priliku da postavljaju pitanja, a skup je prerastao u konstruktivnu i otvorenu debatu.

Takođe, poslanici i ministri su obišli i Skupštinu opštine Vrbas, gde je održan sastanak sa predsednikom opštine, Milanom Glušcem i saradnicima. Istom prilikom nosioci najviših državnih funkcija iz redova SPS-a posetili su Gradski muzej Kulturnog centra Vrbas, gde im je kustos muzeja govorio o istoriji Vrbasa. Narodni poslanici i ministri su najavili da će u narednom periodu posetiti opštinu Čačak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.