Најновије

Ђорђе Милићевић: Силеџијско понашање не сме постати норма друштвеног понашања у Србији Вести

Поводом увреда упућених председници савета РЕМ Оливери Зекић од стране председника Покрета слободних грађана шеф посланичке групе и високи функционер СПС-а Ђорђе Милићевић је изјавио:

”Најоштрије осуђујемо увреде које је данас путем друштвених мрежа председник Покрета слободних грађана упутио председници савета РЕМ-а Оливери Зекић.

Мањак политичких идеја, утицаја и моћи доводи све чешће до најпримитивнијег понашања које је одавно превазишло оквире политичког вокабулара.

Овде више није реч о политици и суштини због које политика постоји већ о насилничком и силеџијском понашању, ово не сме постати норма друштвеног понашања у Србији.

Значи ли то да свака жена у Србији као Оливера Зекић која има храбрости да изнесе свој став, да сама без икога изађе пред лидере, назовите СЗС, и у лице им каже шта мисли, треба да стрепи за своју сигурност и безбедност?

Председник Покрета слободних грађана данас је покушао, на себи својствен начин, такође негативно да говори о реакцији министра спољних послова на лажи које је Влора Читаку изрекла на седници СБ УН, несхватајући очигледно да постоје политичари који се искрено и храбро боре за националне и државне интересе Србије и да у тој борби некада одреагују и емотивно, јер им је стало до истине и до Србије.”

фото: Танјуг