Đorđe Milićević: Siledžijsko ponašanje ne sme postati norma društvenog ponašanja u Srbiji Vesti

Povodom uvreda upućenih predsednici saveta REM Oliveri Zekić od strane predsednika Pokreta slobodnih građana šef poslaničke grupe i visoki funkcioner SPS-a Đorđe Milićević je izjavio:

”Najoštrije osuđujemo uvrede koje je danas putem društvenih mreža predsednik Pokreta slobodnih građana uputio predsednici saveta REM-a Oliveri Zekić.

Manjak političkih ideja, uticaja i moći dovodi sve češće do najprimitivnijeg ponašanja koje je odavno prevazišlo okvire političkog vokabulara.

Ovde više nije reč o politici i suštini zbog koje politika postoji već o nasilničkom i siledžijskom ponašanju, ovo ne sme postati norma društvenog ponašanja u Srbiji.

Znači li to da svaka žena u Srbiji kao Olivera Zekić koja ima hrabrosti da iznese svoj stav, da sama bez ikoga izađe pred lidere, nazovite SZS, i u lice im kaže šta misli, treba da strepi za svoju sigurnost i bezbednost?

Predsednik Pokreta slobodnih građana danas je pokušao, na sebi svojstven način, takođe negativno da govori o reakciji ministra spoljnih poslova na laži koje je Vlora Čitaku izrekla na sednici SB UN, neshvatajući očigledno da postoje političari koji se iskreno i hrabro bore za nacionalne i državne interese Srbije i da u toj borbi nekada odreaguju i emotivno, jer im je stalo do istine i do Srbije.”

foto: Tanjug

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.