Најновије

Одговор Ђорђа Милићевића Вуку Јеремићу Вести

Да ли Вук Јеремић мисли да је било коме стало до његових излагања на било коју тему, поготово на тему  Косова и Метохије?  Да  је било више одговорности  у политици у време  када је Вук Јеремић имао одговорност као државни функционер, не би било оволико пропуштених шанси за решавање овог националног питања.

Наравно да Србија никада неће признати независност  тзв. Косова, и то је јасан став државног руководства Републике Србије.

Да ли он стварно мисли,  и то као бивши министар спољних послова, да  садашњи министар спољних послова Републике Србије треба да поступа и мисли другачије  у односу на нашу спољну политику и уставну обавезу да чувамо државни интегритет?

Зашто би се Ивица Дачић борио и бранио наше националне и државне интересе овако храбро, отворено и искрено да има другачији  став.

А министар Ивица Дачић данас говори управо оно што они нису смели или нису желели никада да кажу.

Сматрамо да истина треба да буде основ за изналажење будућег  компромисног  и праведног решења питања Косова и Метохије  које ће бити прихватљиво  за обе стране.

Нека нас наводни душебрижници оставе на миру, да водимо спољну политику  и земљу у најбољем интересу нашег народа, а ми немамо ништа против, нека они, као и до сада, о важним темама и друштвеним питањима разговарају испод шатора.

 

 

ПРЕДСЕДНИК ПГ СПС

Ђорђе Милићевић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.