Најновије

Гостовање Снежане Пауновић у емисији ”После ручка” на ТВ Хепи Посланичка група

Снежана Пауновић, народна посланица Социјалистичке партије Србије гост у емисији “После ручка” ТВ Хепи

На данашњи дан, пре 20 година,са почетком повлачења Југословенске армије са КИМ-а, почео је највећи егзодус Срба после Арсенија Чарнојевића.

Снежана Пауновић, посланица у Народној скупштини Републике Србије и секретарка Форума жена Социјалистичке партије Србије, гостујући у емисији, говорила је о ситуацији на Косову и Метохији, о том тренутку и о садашњој ситуацији у овој српској покрајини.

-Ми као народ иначе о кључним темама радије разговарамо свуда где то можда и није очекивано, зато је скупштински хол звучнији него сала. Једино што никад нисам чула, а живим за тај дан да се макар око једне тачке сложимо сви без обзира на идеолошку разлику . Колико је важно за све нас доћи до неке фазе да одредимо шта нам је то стратешки циљ, национални циљ , шта је црвена линија испод које нећемо , не чини ми се да у овом тренутку има спремности да рационално сагледамо ствари упркос својим разликама. Они су имали врло прецизну стратегију и шта желе, на који начин и шта је пут како до тога доћи . Постоји разлика у начину живота и постојала је увек . И нисмо ми отишли, ми смо протерани…- изјавила је Снежана Пауновић

Посебно је истакла да стварање тзв. “независног Косова” није једини проблем, већ смо суочени са тежњом да се створи Велика Албанија.

Додала је и да смо склони да прећутимо да је Министар спољних послова осам пута обишао куглу земаљску и успео да обезбеди повлачење о признању Косова од 13 земаља.

Извор: ТВ Хепи

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.