Најновије

Гостовање Ђорђа Милићевића у емисији ”После ручка” на ТВ Хепи Посланичка група

Шеф посланичке групе Социјалистичке партије Србије Ђорђе Милићевић гостовао је у емисији ”После ручка” и говорио о саобраћајној несрећи коју је једва преживео.

Имамо човека који није возач већ је као учесник у саобраћају доживео несрећу?

– Нисам возач али никад нисам конзумирао алкохол као сувозач, увек стављам појас, као учесник у саобраћају прелазим на зелено. Када прођете кроз тежак период, као ја, од 2. новембра па све до данас, са својом породицом и пријатељима, гледате да се све то заборави и да се вратите активностима и послу. Прихватио сам позив, јер бих волео да неко из овога што будем рекао, извуче поуку, јер не желим никоме да се ово деси. Имао сам мање од десет одсто да преживим а данас градим темеље нове будућности. Највећа грешка је што нисмо свесни њих док их не починимо. – рекао је Ђорђе Милићевић.
– Свако ко се бави неким послом, жели да буде посвећен и да одради најбоље што уме. Полазећи са аспекта посла којим се бавим,  коалиција којој припадам има велику одговорност. Нажалост, ја сам полазио од тога да нема спавања. Једини простор је био аутомобил у коме сам понекад спавао. Тако сам мотивисао људе око себе јер увек може боље и више. Ја сматрам да је посао посланика не само парламент, већ и ван њега и нема слободних дана. Желео сам да обиђемо сваки град и општину, и сматрао сам да сваки грађанин има право да упути сугестију, критику и предлог. Нисам сагледавао умор људи око себе, ни лични а тек њихов нисам. Само ме је секуд и две стотинке делило од тога да будем пресечен на пола. Преко Уба сам путовао, релација Београд-Ваљево, и када се то десило ја сам се пробудио, не знајући шта се дешава. Гледао сам пријатеља поред себе, који није могао да одговори. Питао сам, можеш ли да устанеш он је одговорио „не могу, заковане су ми ноге“. Рекао сам да ме сачека да нађем излаз, нисам био свестан да сам пресечен. Покушао сам да отворим врата, нисам успео. Разбио сам ногу прозор, извукао се кроз прозор, успењао сам се уз зид направљен од те земље, ту сам поломио кључну кост и исекао се скроз…зауставио сам госпођу која нам је помогла. Моји унутрашњи органи су били буквално пресечени на пола, тамо где је био појас. Све време сам стајао док се полиција није појавила. Један господин ме је питао  да ли ми је то крв на кошуљи и тада сам легао и почео полако да губим свест. Прва интервенција је трајала осам и по сати.

Извор и фото: ТВ Хепи

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.