Ђорђе Милићевић о увредама Краснићија на рачун Дачића Вести

 

Шеф поланичке групе СПС у Скупштини Србије Ђорђе Милићевић критиковао је Јакупа Краснићија због увреда на рачун Ивица Дачић, наводећи да Краснићијев речник одсликава приземност, испразност и промашену политику коју руководство привремених институција у Приштини заступа већ дуже, посебно када је се ради о односу према питању КиМ.

“Да ли је вређање министра спољних послова Србије аутопројекција када је реч о криминалу, јесте питање на које може одговорити само Краснићи”, наводи у писаној изјави за медије Милићевић, те поручује да мир на Балкану угрожавају управо они који јесу протагонисти политике коју јавно заступа Краснићи.

Супротно томе, тврди Милићевић, Србија ће остати доследна путу очувања мира и стабилности у региону “управо захваљујући политици коју води председник Александар Вучић, безрезервно потпомогнут дипломатским активностима министра спољних послова.

“Због тога Србија и јесте најважнији и најснажнији фактор стабилности на Балкану”, закључио је Милићевић.

Због изјаве да је тзв. Косово централна тачка нестабилности на Балкану, председник националног савета Социјалдемократске иницијативе Јакуп Краснићи назвао је српског шефа дипломатије Ивицу Дачића криминалцем и поручио да су све досадашње мере Приштине, али и будуће исправне и неопходне.

Краснићи је на свом фејсбук профилу, реагујући на изјаву шефа српске дипломатије, написао да “са криминалцима као што је Дачић нема мира на Балкану”.

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.