Александар Антић за “пинк.рс”: Вучићу је био потребан само мали простор у новинама да сруши лажну поделу међу грађанима Србије Вести

Министар Антић прокоментарисао је за “пинк.рс” ауторски текст председника Србије Александра Вучића који је објављен у дневном листу “Политика”, а у којем председник, између осталог, наводи да је део опозиције прешао праг учтивости и поделио народ на елиту и “крезубе”.

Министар рударства и енергетике Александар Антић оцењује да је било је крајње време да се прекине са стварањем ужасне поделе на добре и лоше грађане Србије, чисте и прљаве, писмене и неписмене…
– Снажно подржавам председника Вучића што отворено, јасно и без пардона према лицемерима, како само он то уме, ставља тачку на ову кампању дела опозиције и њених видљивих и невидљивих предводника – каже министар.
Додаје да је председнику Вучићу “био потребан само мали простор у новинама да сруши годинама, можда и деценијама грађену лажну поделу међу грађанима Србије – на оне који вреде и на оне који не вреде”.
Оваква подела постала је последњих година заштитни знак многих опозиционих првака, њихових следбеника, али понајвише оних прикривених, наводних интелектуалаца, који из прикрајка прижељкују да „њихови“ освоје владајуће позиције, како би по ко зна који пут намирили своје материјалне и емотивне амбиције. На том путу спремни су да огромну већину грађана Србије, поштених, вредних, искрених људи називају нижеразредним, вредним презира, изманипулисаним, па чак и прљавим – истиче Антић за наш портал.
Kаже и да су се Срби у историји, нажалост, делили по многим питањима, али никада на овај начин, на оне који заслужују да мисле својом главом и на оне који то не заслужују.
– Захвалан сам председнику Вучићу што је рекао – е, сада је крај! Огромна подршка коју има од грађана, али и његова уставна обавеза је да уради ово што је урадио, да стане у одбрану својих суграђана од оних који им желе зло и који их сматрају нижим бићима, само зато што мисле својом главом и верују у своју земљу – каже Антић.

Извор: РТВ Пинк, фото: Танјуг

Категорије: Вести|Министри

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.