Александар Антић: Настављамо да градимо бољу и напреднију Србију Вести

Социјалистичка партија Србије обележава 29. годишњицу свог оснивања као јака, стабилна и просперитетна политичка снага, посвећена као и увек грађењу боље, модерније и јаке Србије, поручио је потпредседник СПС и министар у Влади Србије Александар Антић.

Додаје да су свих ових година успели да очувају и унапреде своју темељну оријентацију ка бољем и напреднијем животу свих грађана, а посебно оних којима је неопходна подршка заједнице.

– Остали смо доследни идејама савремене европске левице у заштити слабијих, доступнијем образовању и здравственој заштити, бризи за омладину и наше старије, заштити животне средине… Социјалисти су небројено пута показали да се чврсто и доследно боре за најважније државне и националне интересе, исказујући тако велику одговорност и зрелост према захтевима наше државе и наших грађана. Наставићемо истим путем, охрабрени и одговорни пред подршком стотина хиљада наших суграђана, који свих ових 29 година деле наше идеје и наш напор за стални напредак Србије. Свим члановима, симпатизерима и пријатељима Социјалистичке партије Србије искрено честитам 29. годишњицу њеног оснивања уз обећање да ћемо и наредне године и деценије посветити сву своју енергију и знање грађењу још боље и напредније Србије, на понос свих наших грађана – закључио је Антић.

Извор: Република

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.