Čestitka Ivice Dačića povodom Dana partije Vesti

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić uputio je čestitku povodom Dana partije svim članovima i simpatizerima SPS:

„Na današnji dan, 17.jula 1990.godine, pre 29 godina osnovana je Socijalistička partija Srbije, na temeljima svih preteča socijalističkih i komunističkih ideja. Naša ideologija zasniva se na borbi za prava radnika, seljaka, omladine, penzionera, za jednakost polova, za besplatno školstvo i zdravstvo, za dostojanstven život svih građana.

Mi srpski socijalisti 21.veka stojima postojano,  na stazi koju su utabali najbolji ljudi u novijoj istoriji našega roda. Nadahnuti smo idealima koji spajaju najnaprednije ljude celog čovečanstva. Niko u Srbiji nema takvo nasleđe, niti takve stručne, iskusne, odgovorne, posvećene ljude za svaki zadatak i posao.

Socijalističke vrednosti su u osnovi naše državnosti, socijalisti su najstariji srpski politički brend. Ne postoji politička snaga u srpskom narodu sa dubljim korenima od Socijalističke partije Srbije.

Uvek smo bili i danas smo baš tamo gde je i trebalo da budemo deleći sudbinu onih zbog kojih i postojimo.

Hvala vam što ste svih godina verovali  i podržavali nas u teškim i srećnim trenucima. A mi ćemo i dalje nastaviti borbu za jedine prave ideale – za socijalističke vrednosti“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.