Најновије

Изјава Ђорђа Милићевића: Пристојност је кључна реч Вести

Само у неколико реченица јер сматрам пре свега то својом моралном обавезом , а кроз дискусију ћете схватити зашто.

Ово је наставак креирања и фабриковања наводних афера и измишљотина, којима се црта мета на челу члановима породице легитимно изабраног председника државе који има и огромно поверење и подршку грађана је оличење најприземније и најбизарније негативне кампање која највише говори о карактеру оних који је спроводе.

Мањак политичког утицаја и моћи, недостатак идеја и програма, немогућност да своју снагу покажу у аргументованом демократском дијалогу узроци су све присутнијег примитивизма, срамних говора, насиља и мржње.

Што је човек бучнији, то је примитивнији.

Насиље и мржња нису добри за грађане, не граде, не доприносе, напротив сасвим супротно.

Јасно је да у Србији има оних који се руководе слоганом: „Што горе по Србију, то боље по нас“, али то неће и не може бацити сенку на позитивне вести и резултате , који су интерес грађана и до којих се дошло преданим, посвећеним, озбиљним и одговорним радом председника Србије и Владе Републике Србије.

Те и такве политичке „громаде“ су непрепознатљиве у бирачком телу, толико непрепознатљиве да сви заједно сакупљени и удружени не би политички преживели наредни изборни циклус.

Међутим у свему овоме пристојност је кључна реч. Пристојност значи поштено, честито и озбиљно обављати посао за који сте преузели одговорност, али сносити и консеквенце за оно што је речено, учињено или урађено и ту свакако треба да одреагују надлежни органи. Породица је језгро цивилизације и снага почива у интегритету породице.

Александар Вучић то јако добро зна, делимо вредности и одговорности у трасирању пута Будућности Србије, будућности која се тиче сваке породице, и будућности која се тиче сваког грађанина Србије.

У једном за мене сигурно најтежем периоду Александар Вучић, као и већина од вас, је био подршка мојој породици, јер такође зна да породица није само једна важна ствар, већ да је породица све,али то је пре свега и поштовање. То је реч коју не разумеју и не допире до свести оних који су увек за мржњу, а против свега што чини и ради владајућа коалиција и то тек онако без алтернативе и предлога, већ само да би се чула критика зарад критике. Зато данас пре свега као човек, као родитељ не могу да останем нем и само посматрам на шта су све квази политичари спремни зарад власти и привилегија и то ако је могуће без избора.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.