Izjava Đorđa Milićevića: Pristojnost je ključna reč Vesti

Samo u nekoliko rečenica jer smatram pre svega to svojom moralnom obavezom , a kroz diskusiju ćete shvatiti zašto.

Ovo je nastavak kreiranja i fabrikovanja navodnih afera i izmišljotina, kojima se crta meta na čelu članovima porodice legitimno izabranog predsednika države koji ima i ogromno poverenje i podršku građana je oličenje najprizemnije i najbizarnije negativne kampanje koja najviše govori o karakteru onih koji je sprovode.

Manjak političkog uticaja i moći, nedostatak ideja i programa, nemogućnost da svoju snagu pokažu u argumentovanom demokratskom dijalogu uzroci su sve prisutnijeg primitivizma, sramnih govora, nasilja i mržnje.

Što je čovek bučniji, to je primitivniji.

Nasilje i mržnja nisu dobri za građane, ne grade, ne doprinose, naprotiv sasvim suprotno.

Jasno je da u Srbiji ima onih koji se rukovode sloganom: „Što gore po Srbiju, to bolje po nas“, ali to neće i ne može baciti senku na pozitivne vesti i rezultate , koji su interes građana i do kojih se došlo predanim, posvećenim, ozbiljnim i odgovornim radom predsednika Srbije i Vlade Republike Srbije.

Te i takve političke „gromade“ su neprepoznatljive u biračkom telu, toliko neprepoznatljive da svi zajedno sakupljeni i udruženi ne bi politički preživeli naredni izborni ciklus.

Međutim u svemu ovome pristojnost je ključna reč. Pristojnost znači pošteno, čestito i ozbiljno obavljati posao za koji ste preuzeli odgovornost, ali snositi i konsekvence za ono što je rečeno, učinjeno ili urađeno i tu svakako treba da odreaguju nadležni organi. Porodica je jezgro civilizacije i snaga počiva u integritetu porodice.

Aleksandar Vučić to jako dobro zna, delimo vrednosti i odgovornosti u trasiranju puta Budućnosti Srbije, budućnosti koja se tiče svake porodice, i budućnosti koja se tiče svakog građanina Srbije.

U jednom za mene sigurno najtežem periodu Aleksandar Vučić, kao i većina od vas, je bio podrška mojoj porodici, jer takođe zna da porodica nije samo jedna važna stvar, već da je porodica sve,ali to je pre svega i poštovanje. To je reč koju ne razumeju i ne dopire do svesti onih koji su uvek za mržnju, a protiv svega što čini i radi vladajuća koalicija i to tek onako bez alternative i predloga, već samo da bi se čula kritika zarad kritike. Zato danas pre svega kao čovek, kao roditelj ne mogu da ostanem nem i samo posmatram na šta su sve kvazi političari spremni zarad vlasti i privilegija i to ako je moguće bez izbora.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.