Ђорђе Милићевић: Примитивизам опозиције постаје све присутнији Вести

Шеф посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић оценио је данас да “самозвани представници опозиције” још једном потврђују шта је суштина њихове политике, мржња и насиље и, ако је могуће на тај и такав начин, без избора, доћи до власти и привилегија.

“Свесни све мањег политичког утицаја и моћи, примитивизам постаје све присутнији. Вокабулар, већ препознатљив одавно је превазишао политичке оквире. Без идеје, програма, подршке грађана и без храбрости да одговоре на питања новинара, а залажу се за наводну слободу медија, са све како кажу обећањем да ће, ако буду у прилици, најпре гасити одређене комерцијалне медије са националном фреквенцијом”, навео је Милићевић у изјави за јавност.

Он каже да је добро да се разговара на округлом столу, мада је природно да се дијалог води у парламенту, али ма колико се трудили, ако је суштина тих разговора да дођемо до изборних процедура који би овај и овакав део опозиције вратио у скупштинске клупе, онда је то немогућа мисија.

Једноставно, ми не сматрамо да, када је изборна кампања у Србији, треба све да стане, рекао је функционер СПС.

“Свако треба и тада да ради посао за који је преузео одговорност и добио мандат грађана. Уместо скупих и бомбастичних и гламурозних изборних кампања, ми ћемо радити посао за који смо преузели одговорност, а када дође тренутак, грађани ће одлучити коме ће указати поверење”, навео је Милићевић.

Извор: Танјуг

Категорије: Вести|Руководство

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.