Đorđe Milićević: Primitivizam opozicije postaje sve prisutniji Vesti

Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević ocenio je danas da “samozvani predstavnici opozicije” još jednom potvrđuju šta je suština njihove politike, mržnja i nasilje i, ako je moguće na taj i takav način, bez izbora, doći do vlasti i privilegija.

“Svesni sve manjeg političkog uticaja i moći, primitivizam postaje sve prisutniji. Vokabular, već prepoznatljiv odavno je prevazišao političke okvire. Bez ideje, programa, podrške građana i bez hrabrosti da odgovore na pitanja novinara, a zalažu se za navodnu slobodu medija, sa sve kako kažu obećanjem da će, ako budu u prilici, najpre gasiti određene komercijalne medije sa nacionalnom frekvencijom”, naveo je Milićević u izjavi za javnost.

On kaže da je dobro da se razgovara na okruglom stolu, mada je prirodno da se dijalog vodi u parlamentu, ali ma koliko se trudili, ako je suština tih razgovora da dođemo do izbornih procedura koji bi ovaj i ovakav deo opozicije vratio u skupštinske klupe, onda je to nemoguća misija.

Jednostavno, mi ne smatramo da, kada je izborna kampanja u Srbiji, treba sve da stane, rekao je funkcioner SPS.

“Svako treba i tada da radi posao za koji je preuzeo odgovornost i dobio mandat građana. Umesto skupih i bombastičnih i glamuroznih izbornih kampanja, mi ćemo raditi posao za koji smo preuzeli odgovornost, a kada dođe trenutak, građani će odlučiti kome će ukazati poverenje”, naveo je Milićević.

Izvor: Tanjug

Kategorije: Vesti|Rukovodstvo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.