Најновије

“Шпијунка“ у Новостима: Раденковићев улов са тезге Посланичка група

Социјалиста Дејан Раденковић на одмору пече рибу, али кћерке радије једу бургере, па се обучио за спремање и овог специјалитета. Рибу коју спрема већ годинама узима код исте продавачице на пијаци у Бару

Годишњи одмор у Црној Гори, посланик социјалиста Дејан Раденковић делимично проводи и радно, и то за роштиљем, испуњавајући кћеркама сваку жељу.

Иако он инсистира на „здравом програму“ и најрадије пече туне, бранцине и другу рибу, подмладак преферира бургере, па се Раденковић обучио и за спремање овог специјалитета.

Иначе, он рибу коју спрема на роштиљу већ годинама „пеца“ на пијаци у Бару, код продавачице Кристине, а пре неколико дана спремао је капиталца, бранцина од скоро два килограма.

Извор и фото: Новости

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.