САОПШТЕЊЕ СПС: Када ће  Данијел Сервер напокон назвати ствари правим именом Вести

Социјалистичка партија Србије сматра да се ништа друго није могло очекивати од Данијела Сервера који је албански лобиста у америчкој администрацији.

Његова замена теза по којој је Слободан Милошевић већи непријатељ српског народа од Клинтона и Олбрајтове може да прође још само у Приштини, али изгледа не више у осталом делу света.

Сервер замера Ивици Дачићу нешто шта Дачић ни у једном тренутку није изјавио – мешање у америчке изборе, а превиђа оно што је он изјавио, а то је да су се Клинтон и Олбрајтова итекако умешали у дешавања у Србији тако што су се, како је изјавио „отарасили Милошевића и дали шансу Србији да постане европска демократија“.

Социјалистичка партија Србије се пита шта је то него мешање у унутрашње ствари једне земље које је довело до незаконитог отцепљења тзв. државе Косово и када ће  Данијел Сервер напокон назвати ствари правим именом.

А што се тиче Ивице Дачића и његове борбе за повлачење признања тзв. државе Косово, српски народ је поносан на резултате Дачићевог ангажовања и доследност у наставку ове борбе без обзира на све притиске који се на њега врше. Исправност његове спољне политике се огледа и у великом броју земаља које подржавају територијални интегритет и суверенитет Србије.

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.