SAOPŠTENJE SPS: Kada će  Danijel Server napokon nazvati stvari pravim imenom Vesti

Socijalistička partija Srbije smatra da se ništa drugo nije moglo očekivati od Danijela Servera koji je albanski lobista u američkoj administraciji.

Njegova zamena teza po kojoj je Slobodan Milošević veći neprijatelj srpskog naroda od Klintona i Olbrajtove može da prođe još samo u Prištini, ali izgleda ne više u ostalom delu sveta.

Server zamera Ivici Dačiću nešto šta Dačić ni u jednom trenutku nije izjavio – mešanje u američke izbore, a previđa ono što je on izjavio, a to je da su se Klinton i Olbrajtova itekako umešali u dešavanja u Srbiji tako što su se, kako je izjavio „otarasili Miloševića i dali šansu Srbiji da postane evropska demokratija“.

Socijalistička partija Srbije se pita šta je to nego mešanje u unutrašnje stvari jedne zemlje koje je dovelo do nezakonitog otcepljenja tzv. države Kosovo i kada će  Danijel Server napokon nazvati stvari pravim imenom.

A što se tiče Ivice Dačića i njegove borbe za povlačenje priznanja tzv. države Kosovo, srpski narod je ponosan na rezultate Dačićevog angažovanja i doslednost u nastavku ove borbe bez obzira na sve pritiske koji se na njega vrše. Ispravnost njegove spoljne politike se ogleda i u velikom broju zemalja koje podržavaju teritorijalni integritet i suverenitet Srbije.

Kategorije: Vesti|Saopštenja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.