Најновије

Ђорђе Милићевић за портал ТВ Хепи: На мени је да обављам посао за који сам преузео одговорност Вести

Хепи портал је угостио потпредседника Народне скупштине Републике Србије, Ђорђа Милићевића са којим смо разговарали о предстојећој седници Главног одбора Социјалистичке партије Србије и о могућим променама унутар партијског руководства.

За септембар месец је најављена седница Главног одбора Социјалистичке партије Србије, тада ће бити изабрани функционери странке, хоће ли бити већих промена унутар партије?

– У септембру ће бити седница Главног одбора, али она ће бити као и Конгрес Социјалистичке партије Србије, дакле, симбол снаге и јединства СПС-а.

Ивица Дачић је потврдио да сте Ви “веома озбиљан кандидат” за потпредседника странке. Да ли сте спремни за нову страначку функцију?

– Ја му се захваљујем на томе. На мени је да обаљам посао за који сам преузео одговорност и трудићу се да посао обављам што боље могуће, радећи у интересу грађана, радим и у интересу Социјалистичке партије Србије. На председнику је да одабере тим који ће у наредном периоду бити део руководства СПС-а, ја верујем у визију Дачића која се много пута показала као потпуно исправна и оправдана.- поручио је Милићевић у интервјуу за Хепи портал.

2020. је изборна година. Који је циљ “зацртала” Социјалистичка партија Србије?

– Председник је више пута говорио, он је у једном тренутку рекао да на наредним изборима освојимо пола милиона гласова. Ми сматрамо да је прошло време гламурозних изборних кампања, и када дође изборна кампања ми ћемо радити посао за који смо преузели одговорност.- закључио је Ђорђе Милићевић.

Извор и видео: ТВ Хепи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.