Đorđe Milićević za portal TV Hepi: Na meni je da obavljam posao za koji sam preuzeo odgovornost Vesti

Hepi portal je ugostio potpredsednika Narodne skupštine Republike Srbije, Đorđa Milićevića sa kojim smo razgovarali o predstojećoj sednici Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije i o mogućim promenama unutar partijskog rukovodstva.

Za septembar mesec je najavljena sednica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, tada će biti izabrani funkcioneri stranke, hoće li biti većih promena unutar partije?

– U septembru će biti sednica Glavnog odbora, ali ona će biti kao i Kongres Socijalističke partije Srbije, dakle, simbol snage i jedinstva SPS-a.

Ivica Dačić je potvrdio da ste Vi “veoma ozbiljan kandidat” za potpredsednika stranke. Da li ste spremni za novu stranačku funkciju?

– Ja mu se zahvaljujem na tome. Na meni je da obaljam posao za koji sam preuzeo odgovornost i trudiću se da posao obavljam što bolje moguće, radeći u interesu građana, radim i u interesu Socijalističke partije Srbije. Na predsedniku je da odabere tim koji će u narednom periodu biti deo rukovodstva SPS-a, ja verujem u viziju Dačića koja se mnogo puta pokazala kao potpuno ispravna i opravdana.- poručio je Milićević u intervjuu za Hepi portal.

2020. je izborna godina. Koji je cilj “zacrtala” Socijalistička partija Srbije?

– Predsednik je više puta govorio, on je u jednom trenutku rekao da na narednim izborima osvojimo pola miliona glasova. Mi smatramo da je prošlo vreme glamuroznih izbornih kampanja, i kada dođe izborna kampanja mi ćemo raditi posao za koji smo preuzeli odgovornost.- zaključio je Đorđe Milićević.

Izvor i video: TV Hepi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.